zaterdag 22 oktober 2011

T-Shirts geborduurd.


Voor neefje Merlijn en voor onze kleinzoon Lucas heb ik twee t-shirts geborduurd. Merlijn is binnenkort jarig en is gek op giraffen. Lucas is van de zomer naar Australië geweest met vakantie en heeft daar een baby kangoeroe mogen voeren. Nou met de Australische vlag erbij zal hij dit shirt best leuk vinden.
Toen ik vanmorgen hiermee bezig was ben ik behoorlijk gevallen. Mijn stoel gleed weg en ik ben dus hard op mijn stuit terechtgekomen. Vandaag kon ik maar moeizaam lopen, maar met wat paracetamol is het redelijk te doen.
Sinds vandaag ben ik dus een gevallen vrouw!

maandag 17 oktober 2011

Nieuw project.



Hier weer een UFO (onafgemaakt werkstuk) af gemaakt. De stof komt van Haan & Wagemakers de kleuren zijn heel mooi. Alleen als je met de hand wilt quilten is het lastige stof.
ik heb dan met name over de Chintz. Maar door het resultaat vergeet je je pijnlijke duimen....
Gelukkig kan ik er weer één van mijn lijst afschrappen.

zaterdag 8 oktober 2011

Tafelkleed met lepels en vorken.


We kunnen aan tafel... het kleed is af! Nu nog een lekker diner erop en wat gasten uitnodigen en het kleed kan "gedoopt" worden alleen liever niet met rode wijn!

Tafelkleed

Tegen beter weten had ik het voornemen alleen UFO's af te maken. Maar als er dan een leuk patroon op je pad komt voor een tafelkleed dan laat je weer verleiden om daar aan te beginnen.
Lepels en vorken erop geborduurd en een fijn randje erom heen. Hier het randje.